Även om mitt nuvarande webbhotell fungerar bra så tycker jag kontrollpanelen är svår att förstå sig på. Jag blev tipsad av en vän om Egensajt om att deras kontrollpanel är väldigt lätt att använda och deras priser är bra och låga, framför allt på domäner. Vad jag förstår är deras servrar snabba också.

Tips på bra webbhotell

Jag är inte alls lika bra på detta med webbhotell som jag är på ridning. Därför behöver jag ett webbhotell som är enkelt, fungerar bra och man kan fråga om vadsomhelst närsomhelst. Och det ser faktiskt ut som Egensajt uppfyller dessa krav. Jag vill bara att allt ska fungera och att jag bara behöver koncentera mig på att uppdatera min blogg. Inga stora krav med andra ord. Jag har dessutom sett många positiva omdömen om Egensajt på nätet, så det troliga är att jag byter webbhotell inom den närmaste tiden.

Att blogga ska vara roligt

Det värsta är när man inte kan blogga i lugn och ro utan krångla med sitt webbhotell. Det hoppas jag att jag slipper om jag väljer EgenSajt. Då kan jag koncentrera mig på att göra det jag tycker om, att blogga om livet och hästar. Jag kommer nog en dag skriva om tips vad man kan blogga om och försöka inspirera andra bloggare.