Det är verkligen underbart med vår, på mig pirrar det i hela kroppen nästan hela tiden! Det finns så oerhört mycket att se fram emot i livet just nu, både på nära och längre håll. Hela jag är en bubblande liten positivitetskittel!

En semirejäl investering

Dagens spaning online är på inredning – otippat va? Nu är det praktiska grejer som garderob och byrå som är under lupp. Vi kommer att behöva lite nytt sådant. Vi har redan för lite förvaring för både grejer, kläder, linne och städmaterial, så det blir till att göra en semirejäl liten investering snart.

För mig är det viktigt att möbler är praktiska, men ju äldre jag blir, desto större roll spelar också den estetiska faktorn. Jag vill skapa ett harmoniskt hem som man trivs att vistas i och det gör man bara genom att ge lite extra kärlek i varje inköp – även om det bara handlar om en garderob.

Enhetligt är fint

Så jag har såklart tittat runt i massor av butiker, både fysiska och nätbaserade. Jag tycker mig se ett mönster av mycket bättre utbud i onlinebutikerna faktiskt, dessutom oftast bättre priser! En butik som jag har fastnat lite extra för när det gäller just möbler är Wegot, mest för att de har så himla brett och fint sortiment. Jag hittar alltid flera möbler där som jag älskar, medan jag i många andra inte hittar en enda.

Det som är bra med att behöva investera i en hel del möbler på en och samma gång är att man kan köpa mer enhetligt – byrå och garderob ur samma serie till exempel. Det är snyggt!

Nästa inlägg

Byta webbhotell eller inte

ons okt 4 , 2017
Även om mitt nuvarande webbhotell fungerar bra så tycker jag kontrollpanelen är svår att förstå sig på. Jag blev tipsad av en vän om Egensajt […]