Jag känner mig otroligt sugen på att åka iväg på en resa; en riktig drömresa. Jag har alltid älskat att resa men eftersom hästlivet inte tillåter särskilt mycket frånvaro eller rutinförändringar så har det varit en sådan grej jag har fått göra avkall på. Jag har helt enkelt inte rest så mycket som jag skulle önska. Det är dock aldrig för sent.

Sydamerika

Jag känner en stark längtan till Sydamerika och har länge suktat efter resor till Brasilien. Jag lockas av det färgstarka; kontrasterna och mångfalden. Det känns som att allt man ka tänka sig finns i Brasilien. Sedan får jag erkänna att karnevalen vore en dröm att få uppleva.

Argentina – here I come!

Dock är det inte till Brasilien jag planerar resa denna gång, det får förbli en dröm för tillfället. Nej, jag har bokat en resa till Argentina! När jag tänker på Argentina så tänker jag främst på Buenos Aires med sin dans och passion; storstadsliv på spanska. Sedan tänker jag på storslagen natur och spännande kulturhistoria. Vad mer Argentina har att erbjuda får jag se när jag kommer dit, men jag känner mig tämligen säker på att jag inte kommer att få tråkigt. Jag har bokat min resa med en resebyrå som specialiserat sig på just Sydamerika, så det känns som att jag kommer kunna få mycket ur min upplevelse.

Kanske får jag möjlighet att rida över Pampas väldiga slätter – det vore något, det!

Nästa inlägg

Visste att jag skulle vara grym på skidor

sön maj 7 , 2017
Vi som älskar ridning brukar älska en del andra grejer som liksom ofta kommer på köpet. Vi brukar älska djur i allmänhet, naturupplevelser samt fysiska […]