Livet på hästryggen vänjer en vid snabba kast, man är alltid redo. Nu har det visat sig att mitt liv får en snäv vändning ganska snart för jag väntar barn. Det är ju otroligt spännande såklart och även om det fortfarande är tidigt så känner jag peppen! Jag har redan börjat spana på barnvagnar, för jag är något av en manisk planerare och det här med vagn, har jag fått höra, ska man vara ute i god tid med.

Kanske är liiite för hetsig

Jag har fastnat för märket Joolz, för jag tycker att deras vagnar ser så smidiga och användbara ut, samtidigt som de är snygga vilket ju också är viktigt. Jag känner mig faktiskt väldigt säker på att det är en sådan vi skaffar till bebisen, så det återstår bara att välja färg.

Men så slog det mig att det ju kanske är tvillingar vi väntar. Nu tror jag ju inte det, men man kanske ska vänta med att beställa vagn tills man åtminstone vet att det bara finns en bebis där inne, annars får man ju kolla på en tvillingvagn istället.

Ja, jag verkar kanske cool när jag skriver här, men det är klart att detta är superspännande! Tänk att jag har ett växande liv i min mage! Hur ska livet nu förändras? Är jag redo för det?

Jag tror och hoppas att jag är redo för jag längtar redan typ ihjäl mig efter att få möta det lilla miraklet…

Nästa inlägg

Snöat in

mån apr 24 , 2017
Man skulle absolut kunna säga att jag fullkomligt har snöat in i det här med babygrejer. Det tog inte lång tid för mig att göra […]

Du kanske gillar