Jag fortsätter att spana på babytillbehör, jag. Det är ju ett tag kvar tills mitt lilla underverk kommer ut, men jag behöver nog kolla på grejer, handla och planera för att liksom mentalt förbereda mig. Jag har också ett stort behov av att göra fint hemma – boa kallas det tydligen.

Slår till om jag hittar en bra deal

Nu vet ju jag att en nyfödd bebis inte behöver några leksaker, men visst vill man välja dess första nalle med stor omsorg? Hitta den finaste skallran och den finaste mobilen att hänga över sängen? Jag slår på stora trumman direkt och köper in sådant jag veta att vi ändå kommer att köpa längre fram, i alla fall om jag hittar en bra deal eller något jag verkligen tycker om. Jag kollar givetvis mest på leksaker online, det är ju där man får bäst överblick.

Smidigt att handla på nätet

Jag har handlat leksaker på nätet länge redan, för jag har ju en hel del barn runt omkring mig i min vänskapskrets. Jag har sällan haft tid att ta mig till lämpliga butiker, så sedan näthandel blev möjlig har jag handlat det mesta online. Leksaker är dessutom en enkel sak att handla på nätet eftersom man varken behöver prova dem innan eller reda ut andra frågetecken. Man får det man ser och beställer helt enkelt.

Har du något tips för en blivande mamma, något hemligt knep som man kanske inte tänker på?

Nästa inlägg

Ett nytt liv

fre apr 21 , 2017
Livet på hästryggen vänjer en vid snabba kast, man är alltid redo. Nu har det visat sig att mitt liv får en snäv vändning ganska […]