Idag så skulle jag och pappa ha lite egentid tillsammans så vi begav oss iväg på en liten utflykt som istället slutade med en shoppingrunda. Det hela började med att han pratade sig varm om sin gamla traktor som inte gjorde någon större nytta på gården och att ville så gärna fixa till denna och även köpa nya led lampor till traktorn. Jag tyckte det lät som ett kul projekt och försökte uppmuntra honom till att faktiskt ta steget och genomföra planen. Efter att vi diskuterat i nästan en timme så  gav han äntligen med sig vilket gjorde att vi istället påbörjade en shopping runda.

Nya led strålkastare till paddocken

Naturligtvis hade jag en egen agenda vid sidan av, förutom att jag gärna vill se honom köpa nya arbetsljus till traktorn så behövde även jag ny belysning till paddocken. Jag tränar en del med mina hästar och det kan emellanåt vara svårt att träna när det blir mörkt ute på grund av att halogen lamporna som lyser upp paddocken är väldigt ljussvaga. Jag valde därför att köpa fyra styckna led strålkastare som ersättningslampor och resultatet blev väldigt bra. Äntligen kan jag träna över efter att det blivit mörkt ute.

Och pappa fick sina arbetsljus till slut

Även om jag uppmuntrade pappa till att köpa nya lampor till sin traktor så ville han gärna att jag skulle köpa strålkastarna först, snäll som han är. Han köpte arbetsbelysning med led till sin gamla traktor vilket jag hoppas han blir nöjd med i slutändan. Han kommer att arbeta med traktorn under sommaren så att den står redo lagom till hösten. Jag återkommer snart med lite fler bilder!

Nästa inlägg

Man måste förbereda sig

lör apr 15 , 2017
Jag fortsätter att spana på babytillbehör, jag. Det är ju ett tag kvar tills mitt lilla underverk kommer ut, men jag behöver nog kolla på […]