Som ryttare lever man nära sina hästar. Att ta hand om mina närmaste vänner en solig fredagskväll är en speciell känsla som är få förunnat. Många kommer aldrig att förstå hur underbara hästar är, många får liksom aldrig chansen att ens komma dom nära. Jag är väl medveten om att jag är en väldigt lycklig lottad tjej och jag uppskattar varenda dag som jag har möjligheten att rida och sköta om hästarna. Många säger att det finns mer i livet än hästar men för mig är hästar faktiskt livet. Att bo på en bondgård i Värmland innebär en mängd positiva fördelar men också nackdelar. Det är hårt jobb som gäller från Måndag till Söndag men jag gör det jag gillar i livet så jag ska nog inte klaga.

Jag hoppas att ni kommer att följa min blogg med stort intresse. Hej så länge!

Nästa inlägg

Äntligen en egenstund med pappa

ons apr 5 , 2017
Idag så skulle jag och pappa ha lite egentid tillsammans så vi begav oss iväg på en liten utflykt som istället slutade med en shoppingrunda. […]
arbetsbelysning strålkastare

Du kanske gillar